Slimme, snelle en schaalbare cloud oplossingen

Klantgerichte verkoop en marketing

Klanten willen een persoonlijke benadering. Dat kan alleen als je alles van jouw klant weet. Dit is voor veel bedrijven een uitdaging maar niet met Zoho CRM en onze klantgerichte inrichting.

Werk overal, zoals je gewend bent.

Thuiswerken is geen enkel probleem wanneer je gebruik maakt van een Z.kracht oplossing in de cloud. Je hebt alleen een internet verbinding nodig en je kunt aan de slag. Geen installatie van software om veilig gebruik te kunnen maken van bedrijfsgegevens of om in te loggen op je e-mail. Wij maken gebruik van cloud applicaties die je overal kunt gebruiken. Daarmee is de manier waarop je thuis werkt precies hetzelfde als de manier waarop je op kantoor werkt.

Slimme, snelle en schaalbare oplossingen voor jou

Wij maken voor MKB-ers begrijpelijk en inzichtelijk waar zij staan op het gebied van automatisering en laten hen zien welke stappen zij kunnen nemen. Hierdoor ben jij in staat om stap voor stap jouw werkprocessen slimmer, sneller en schaalbaar te maken en kun jij je weer bezighouden met wat echt belangrijk is, namelijk de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Cloudoplossing voor startende ondernemingen

Als starter heb je een IT oplossing die jouw bedrijf verder helpt. Schaalbaar en klaar voor de toekomst. Welke problemen je in de toekomst moet oplossen weet je nu niet. Dus jouw systeem moet overal klaar voor zijn.

Cloudoplossing voor groeiende ondernemingen

Als snel groeiende onderneming kom je veel groeipijnen tegen. Met een applicatiecloud van Z.kracht kun je veel van deze problemen Slim, snel en schaalbaar oplossen.