Thuis werken net als op kantoor

Met alle samenwerk mogelijkheden is thuiswerken geen enkel probleem meer. Daarom hebben wij jouw werkplek. Met jouw werkplek kun je overal direct aan de slag en heb je al jouw gegevens bij de hand.

Jouw werkplek, thuis, op kantoor en onderweg. Dat is nu direct mogelijk. Met een uurtje ben je ingericht en kun je aan de slag. Het enige wat je hiervoor moet doen is op de knop hiernaast klikken en je kunt aan de slag met e-mail, agenda, documenten delen, online vergaderen. Precies zoals jij wilt en zonder gedoe.

In verband met corona kun je nu tot 1 september 2020 gratis gebruik maken van Zoho Remotely, het thuiswerkplatform van Zoho.

Moeiteloos samenwerken.

meeting-512

Online vergaderen

De Meeting app maakt het mogelijk direct te vergaderen via jouw webcam. Dus mail direct een uitnodiging voor jouw vergadering naar je collega’s

showtime-256

Klaslokaal trainingen

In een handomdraai een online training, webinar of feedback sessie starten voor je collega’s of voor een wereldwijd publiek.

cliq-512

Directe communicatie

Met de handige koppelbare chat app ben jij altijd op de hoogte van wat er speelt. Individueel gesprekken voeren of inklikken op de
(interne) kanalen

Samen met klanten en collega’s werken.

workdrive-512

Samenwerken aan bestanden

Bestanden delen veilig en vertrouwd. Direct samen te gebruiken, real-time aanpassingen maken samen met je collega’s of klanten.

projects-1024

Project management

Project management wordt gemakkelijk. Met het beheer van mijlpalen, takenlijsten en taken wordt het beheer van je project heel gemakkelijk. Met de handige workload en gantt rapportages gaat het plannen van een project vanzelf.

sprints-512

Scrum als een master

Zijn jullie het beste scrumteam van Nederland? Dan is er voor jullie ook projectmanagement mogelijk als je thuiswerkt. Met deze applicaties plan je eigen sprints, stories en taken en voert ze ook uit.

Je productiviteit verhogen.

writer-512

Tekst documenten maken

Samen met jouw collega in real-time documenten maken binnen één tekstverwerker. Samen maken jullie de mooiste offertes, projectplannen of welk ander document je ook maar nodig hebt.

sheet-512

Samenwerken aan spreadsheets

Samenwerken met jouw collega’s aan spreadsheets met veel of weinig gegevens. Alle cijfers kloppen direct en worden in real-time aangepast. Jullie werken voortaan in dezelfde versie.

show-512

De mooiste presentaties

Geen presentaties meer die mogelijk niet de laatste versie zijn. Je kunt zelf of samen met jouw collega’s mooie presentaties maken. Zonder de presentatie heen en weer te sturen. Je werkt altijd in de laatste versie.

Weet je niet waar te beginnen?

Dat is geen probleem. Wij helpen je graag op weg. Meld je snel aan voor een proefaccount! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je bent dan meteen onderweg.

Joost Verheijen
Implementatie specialist

Ik help je graag op weg.

Om je een vliegende start te bieden met de thuiswerkoplossingen van Zoho maak ik graag met je een afspraak om er in 30 minuten doorheen te lopen. Na 30 minuten weet jij hoe je de applicaties kunt gebruiken en hoe je hier direct de productiviteit van jou en je team kunt verbeteren.

Wat moet je hiervoor doen? Simpel, maak een account aan met bovenstaande knop, dan stuur ik je een linkje waarbij je direct in mijn agenda een afspraak kunt maken. Er zijn elke dag wel mogelijkheden waar ik 30 minuten voor je over heb.

Ik hoop je snel te mogen spreken.

Wij helpen je graag verder.

Stap voor stap jouw bedrijf naar de cloud

We horen vaak dat IT projecten veel lang duren, veel kosten en nooit opleveren wat jij wilt. Dat vinden wij niet meer van deze tijd. Jij moet de controle kunnen houden op tijd, kosten en resultaat. Wij helpen je daarom stap voor stap op jouw tempo helemaal over te schakelen naar de cloudoplossing die voor jouw bedrijf werkt.
Dit doen wij met versnellingen. Hiermee brengen we jouw onderneming slim, snel en schaalbaar naar de cloud op het tempo wat past bij jouw onderneming. Een versnelling is een vast blokje binnen het implementatie proces. We hebben standaard versnellingen zoals basis inrichting CRM of SLA inrichting voor customer support. Maar ook versnellingen meer toegespitst op jouw organisatie.
Door de vaste kaders van een versnelling is vooraf duidelijk te bepalen wat de kosten zijn. Versnellingen zijn kleine blokjes die in een halve dag geïmplementeerd worden zonder het huidige proces te storen. Op die manier kun je snel gebruik maken van onze expertise op deelprocessen en heb je altijd een goed ingericht systeem.

Wij helpen jouw implementatie

Wij zijn er als je ons nodig hebt. Je bent zelf aan de slag met Zoho One en schakelt ons bij wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld als je er niet uitkomt hoe je eigen velden kunt toevoegen of om meer inzicht te krijgen in de best practises.
Hulp op afstand doen wij op basis van strippenkaarten. Dit zijn uren die je vooraf kunt inkopen en die je per kwartier kunt opnemen. Voor vragen of directe opdrachten kun je ons inzetten. Strippenkaarten schaf je vooraf aan en daarom krijg jij ook korting op ons uurtarief. Er zijn al strippenkaarten vanaf 5 uur.
Maar dat is niet alles. Met onze strippenkaarten maak je ook gratis gebruik van alle voordelen die onze klanten krijgen namelijk:
Toegang tot onze kennisbank met makkelijk handleidingen en instructievideos
Toegang tot onze klanten webinars waar we extra verdieping opzoeken in jouw werkprocessen

Webinars

Webinars
Door het jaar heen geven wij verschillende webinars om jouw te helpen meer te halen uit jouw Zoho applicatie. Wil je hier aan deelnemen hou dan onze website in de gaten om er geen te missen.
Bekijk hier welke sessies in de planning staan.