Zoho groeit met jou mee!

Met Zoho is het voorblijven van jouw concurenten heel makkelijk. Zoho zorgt er samen met hun team van ruim 8.000 mensen voor dat ze altijd inspelen op laatste trends om voor jouw de meest klantgerichte oplossing te bieden.

Zoho is ook slim

De combinatie van de Zoho Workspace en de 40 verschillende applicaties zorgt ervoor dat ondernemers hun werkpocessen slim kunnen inrichten. de slimme koppelingen zorgen voor een optimale samenwerking tussen de verschillende applicaties zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf

Zoho is ook snel

bij Zoho geen lange en moeilijke implementatieprocessen maar direct aan de slag. Snel en efficiënt. Nooit meer data dubbel invoeren en nooit meer informatie verspreid moeten zoeken over verschillende systemen. En over echte snelheid gesproken: ben je vandaag overtuigd? Dan kun je al binnen 12 uur aan de slag met jouw eigen Zoho inrichting.

Zoho is heel schaalbaar

Door de verschillende appilcaties is Zoho als systeem in staat om echt met je mee te groeien. Op jouw manier en in jouw tempo. Wil je beginnen met de basics dan kan dat en zoek je naar één oplossing voor al je werkprocessen? Ook dan is Zoho de perfecte oplossing.

Hierom kiezen wij voor

50.000.000+
Gebruikers
8.000
Werknemers
50+
Applicaties
400.000+
Bedrijven
joost

Joost Verheijen – Operationeel Directeur Z.kracht

Wij hebben voor Zoho gekozen omdat deze product suite meer dan volledig is voor 80% van de bedrijven. En voor de ander 20% kunnen wij het passend maken. Daarnaast is het intuïtief te gebruiken waardoor ook klanten van ons zelfstandig het product kunnen gebruiken en dus niet afhankelijk zijn van ons om hun bedrijf te blijven runnen, wat een gerustellende gedachte is voor onze klanten. Zoho is snel uit te breiden met nieuwe functionaliteit zodat het mee kan groeien met onze klanten. En als laatste is het een zachte prijs voor alle functionaliteit waardoor de investeringen binnen de perken blijven.