Één applicatiecloud voor groeiende ondernemingen

Van apps naar operating system.

Wat zou het mooi zijn dat je van veel applicaties naar een operating system voor jouw bedrijf gaat. Alle applicaties in één van CRM tot administratie. Maar ook alles om je te helpen je marketing uit te voeren en misschien zelfs nog wel om snel landingspagina’s te maken. Met Zoho One is dit allemaal mogelijk. Jij bepaalt welke functies en applicaties je toevoegd, op elk moment van de dag en op het moment dat jij dit nodig hebt.

Slim

Een groeiende onderneming maakt gebruik van slimme applicaties om de groei vast te houden en daar waar mogelijk te versnellen. Met slimme applicaties maak je een eigen netwerk van klantgegevens, automatiseringen en doorgroei mogelijkheden zodat alle applicaties samen voor jouw onderneming gaan werken, in plaats van andersom.

Snel

Snel schakelen binnen jouw onderneming is belangrijk. Je moet direct door kunnen gaan met werken aan jouw bedrijf. Wanneer je een extra tool nodig hebt, wanneer een nieuwe medewerker wordt aangenomen moet jouw IT zich met enkele simpele handelingen zich aangepast hebben.

En over snel gesproken, binnen 1 uur ben jij helemaal up and running.

Schaalbaar

Voor jouw als groeiende onderneming is het belangrijk dat jouw IT oplossing met je mee groeit. Op het tempo dat jouw bedrijf nodig heeft. Gewoon stap voor stap zonder dat dit ingewikkeld of jouw onderneming een richting in duwt. Met onze schaalbare oplossing loopt jouw IT in de pas met de groei van jouw onderneming.

Al jouw werkzaamheden op één platform

verkoop

Verkoop

Want zonder klanten is er geen omzet en zonder omzet geen bedrijf. Jouw klanten zijn belangrijk en willen een persoonlijke benadering. Daarom stel jij je klant altijd centraal net als bij Zoho One.

operationeel

Operationeel

Jouw unieke toegevoegde waarde voor je klanten komt pas echt tot zijn recht als je operationeel de controle hebt. Met handige project management en voorraadbeheer functionaliteiten houd je de volledige controle over jouw product of dienst.

samenwerken

Samenwerken

Als je alles van iedereen weet, wil je ook dat ze zoveel mogelijk van jouw weten met makkelijk integraties en klantenportalen die met een enkele klik in te stellen zijn. Kun jij met jouw klanten en leveranciers samenwerken zonder elke dag door honderden e-mails te scrollen om de belangrijke eruit te halen.

marketing

Marketing

Hoe klanten bij jouw komen moeten ze zelf weten. Jij weet ze overal te helpen, als echte ondernemer ben jij waar jouw klanten zijn. Wil je een website, social media campagne of gewoon nieuwsbrieven sturen. Zoho One zorgt dat jij daar kunt zijn waar jouw klanten je willen vinden.

accounting

Boekhouding

Geld op je rekening krijgen is de waardering die jij als ondernemer verdient. Dat moet gemakkelijk en geïntegreerd zijn. Boekhouding moet jouw bedrijf volgen en daarmee overzicht geven in de belangrijke cijfers van jouw onderneming.

support

Helpdesk

Klanten zijn belangrijk en om echte ambasadeurs van jouw klanten te maken moet je er ook nadat je product is afgeleverd zorgen voor de beste service. Met een slimme helpdesk behoud je overzicht over alles waar je jouw klanten nog mee kunt helpen.

Weet je niet waar te beginnen?

Dat is geen probleem. Wij helpen je graag op weg. Met een paar klikken heb je je eigen proefaccount en kun je 30 dagen kijken of Zoho One ook jouw platform is. Wil je iets meer mogelijkheden dan hebben we een hele set hulpmiddelen die je kunt gebruiken om jouw eigen cloud oplossing in te richten.

Wij helpen je graag verder.

Stap voor stap jouw bedrijf naar de cloud

We horen vaak dat IT projecten veel lang duren, veel kosten en nooit opleveren wat jij wilt. Dat vinden wij niet meer van deze tijd. Jij moet de controle kunnen houden op tijd, kosten en resultaat. Wij helpen je daarom stap voor stap op jouw tempo helemaal over te schakelen naar de cloudoplossing die voor jouw bedrijf werkt.
Dit doen wij met versnellingen. Hiermee brengen we jouw onderneming slim, snel en schaalbaar naar de cloud op het tempo wat past bij jouw onderneming. Een versnelling is een vast blokje binnen het implementatie proces. We hebben standaard versnellingen zoals basis inrichting CRM of SLA inrichting voor customer support. Maar ook versnellingen meer toegespitst op jouw organisatie.
Door de vaste kaders van een versnelling is vooraf duidelijk te bepalen wat de kosten zijn. Versnellingen zijn kleine blokjes die in een halve dag geïmplementeerd worden zonder het huidige proces te storen. Op die manier kun je snel gebruik maken van onze expertise op deelprocessen en heb je altijd een goed ingericht systeem.

Wij helpen jouw implementatie

Wij zijn er als je ons nodig hebt. Je bent zelf aan de slag met Zoho One en schakelt ons bij wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld als je er niet uitkomt hoe je eigen velden kunt toevoegen of om meer inzicht te krijgen in de best practises.
Hulp op afstand doen wij op basis van strippenkaarten. Dit zijn uren die je vooraf kunt inkopen en die je per kwartier kunt opnemen. Voor vragen of directe opdrachten kun je ons inzetten. Strippenkaarten schaf je vooraf aan en daarom krijg jij ook korting op ons uurtarief. Er zijn al strippenkaarten vanaf 5 uur.
Maar dat is niet alles. Met onze strippenkaarten maak je ook gratis gebruik van alle voordelen die onze klanten krijgen namelijk:

Toegang tot onze kennisbank met makkelijk handleidingen en instructievideos
Toegang tot onze klanten webinars waar we extra verdieping opzoeken in jouw werkprocessen

Webinars

Webinars
Door het jaar heen geven wij verschillende webinars om jouw te helpen meer te halen uit jouw Zoho applicatie. Wil je hier aan deelnemen hou dan onze website in de gaten om er geen te missen.
Bekijk hier welke sessies in de planning staan.