Schaalbare cloudoplossing voor startende ondernemers

Van apps naar operating system.

Wat zou het mooi zijn dat je van veel applicaties naar een operating system voor jouw bedrijf gaat. Alle applicaties in één van CRM tot administratie. Maar ook alles om je te helpen je marketing uit te voeren en misschien zelfs nog wel om snel landingspagina’s te maken. Met Zoho One is dit allemaal mogelijk. Jij bepaalt welke functies en applicaties je toevoegt op elk moment van de dag en op het moment dat jij dit nodig hebt.

Schaalbaar

Voor jou als starter is niets belangrijker dan een IT oplossing die met je mee groeit. Je wilt niet voor elke stap die jij als ondernemer zet een IT specialist vragen hoe hij je daarbij kan helpen. Jij wilt gewoon een oplossing die je uit kunt bouwen om aan jouw wensen van die dag.

48 uur per dag

Als startende ondernemer ben je al druk genoeg. Je moet klanten helpen, verkopen en ook aan je bedrijf werken. Als startende ondernemer zou het mooi zijn als er 48 uur in één dag zitten. Met onze oplossing zorgen we ervoor dat die 48 uur in een dag zitten.

Volledig geïntegreerd

Bij een cloudplatform om jouw bedrijf op te laten draaien verwacht je dat altijd alle gegevens tot je beschikking staan. Het maakt namelijk niet uit waar je wilt werken, thuis, in de trein of op kantoor. Of welk apparaat je gaat gebruiken. Ons systeem kan het allemaal waar je wilt en op desktop, laptop, tablet of mobiel.

Al jouw werkzaamheden op één platform

verkoop

Verkoop

Want zonder klanten is er geen omzet en zonder omzet geen bedrijf. Jouw klanten zijn belangrijk en willen een persoonlijke benadering. Daarom stel jij je klant altijd centraal net als bij Zoho One.

marketing

Marketing

Hoe klanten bij jouw komen moeten ze zelf weten. Jij weet ze overal te helpen, als echte ondernemer ben jij waar jouw klanten zijn. Wil je een website, social media campagne of gewoon nieuwsbrieven sturen. Zoho One zorgt dat jij daar kunt zijn waar jouw klanten je willen vinden.

support

Helpdesk

Klanten zijn belangrijk en om echte ambasadeurs van jouw klanten te maken moet je er ook nadat je product is afgeleverd zorgen voor de beste service. Met een slimme helpdesk behoud je overzicht over alles waar je jouw klanten nog mee kunt helpen.

operationeel

Operationeel

Jouw unieke toegevoegde waarde voor je klanten komt pas echt tot zijn recht als je operationeel de controle hebt. Met handige project management en voorraadbeheer functionaliteiten houd je de volledige controle over jouw product of dienst.

accounting

Boekhouding

Geld op je rekening krijgen is de waardering die jij als ondernemer verdient. Dat moet gemakkelijk en geïntegreerd zijn. Boekhouding moet jouw bedrijf volgen en daarmee overzicht geven in de belangrijke cijfers van jouw onderneming.

samenwerken

Samenwerken

Als je alles van iedereen weet, wil je ook dat ze zoveel mogelijk van jouw weten met makkelijk integraties en klantenportalen die met een enkele klik in te stellen zijn. Kun jij met jouw klanten en leveranciers samenwerken zonder elke dag door honderden e-mails te scrollen om de belangrijke eruit te halen.

Weet je niet waar te beginnen?

Dat is geen probleem. Wij helpen je graag op weg. Met een paar klikken heb je je eigen proefaccount en kun je 30 dagen kijken of Zoho One ook jouw platform is. Wil je iets meer mogelijkheden dan hebben we een hele set hulpmiddelen die je kunt gebruiken om jouw eigen cloud oplossing in te richten.

Wij helpen je graag verder.

Stap voor stap jouw bedrijf naar de cloud

We horen vaak dat IT projecten veel lang duren, veel kosten en nooit opleveren wat jij wilt. Dat vinden wij niet meer van deze tijd. Jij moet de controle kunnen houden op tijd, kosten en resultaat. Wij helpen je daarom stap voor stap op jouw tempo helemaal over te schakelen naar de cloudoplossing die voor jouw bedrijf werkt.
Dit doen wij met versnellingen. Hiermee brengen we jouw onderneming slim, snel en schaalbaar naar de cloud op het tempo wat past bij jouw onderneming. Een versnelling is een vast blokje binnen het implementatie proces. We hebben standaard versnellingen zoals basis inrichting CRM of SLA inrichting voor customer support. Maar ook versnellingen meer toegespitst op jouw organisatie.
Door de vaste kaders van een versnelling is vooraf duidelijk te bepalen wat de kosten zijn. Versnellingen zijn kleine blokjes die in een halve dag geïmplementeerd worden zonder het huidige proces te storen. Op die manier kun je snel gebruik maken van onze expertise op deelprocessen en heb je altijd een goed ingericht systeem.

Wij helpen jouw implementatie

Wij zijn er als je ons nodig hebt. Je bent zelf aan de slag met Zoho One en schakelt ons bij wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld als je er niet uitkomt hoe je eigen velden kunt toevoegen of om meer inzicht te krijgen in de best practises.
Hulp op afstand doen wij op basis van strippenkaarten. Dit zijn uren die je vooraf kunt inkopen en die je per kwartier kunt opnemen. Voor vragen of directe opdrachten kun je ons inzetten. Strippenkaarten schaf je vooraf aan en daarom krijg jij ook korting op ons uurtarief. Er zijn al strippenkaarten vanaf 5 uur.
Maar dat is niet alles. Met onze strippenkaarten maak je ook gratis gebruik van alle voordelen die onze klanten krijgen namelijk:

Toegang tot onze kennisbank met makkelijk handleidingen en instructievideos
Toegang tot onze klanten webinars waar we extra verdieping opzoeken in jouw werkprocessen

Webinars

Webinars
Door het jaar heen geven wij verschillende webinars om jouw te helpen meer te halen uit jouw Zoho applicatie. Wil je hier aan deelnemen hou dan onze website in de gaten om er geen te missen.
Bekijk hier welke sessies in de planning staan.