Een online webinar en trainingsoplossing.

Zoho Showtime een plaatform om jouw webinars en trainingen te manager. Bouw jouw merk en lever waardevolle trainingen

Maak je eigen online training

Een applicatie voor het maken van jouw online training. Of je deze nu real-time wilt doen of on-demand wilt aanbieden. Het is allemaal mogelijk met Zoho Showtime. Dus heb je een onderwerp ga dan direct aan de slag.

Training geven zoals jij wilt

Webinars

Live uitzenden van jouw webinar. Je plant zelf een webinar en laat mensen registreren voor jouw uitzending. Op het moment dat de webinar start heb jij alle mogelijkheden te interacteren met het publiek en heb je toegang tot tools die je helpen jouw boodschap over te brengen.

Online klassikale trainingen

Op afstand een training geven aan een groep cursisten dat kan geregeld worden. Met een goede videoverbinding naar het klaslokaal is het alsof je er zelf les staat te geven. Verbinden met meerdere lokalen tegelijk is ook mogelijk.

On-demand trainingen

Heb je al trainingen gegeven of wil een opgenomen webinar beschikbaar stellen aan jouw publiek. Zet het op jouw eigen platform. Je hoeft dit niet in te plannen, alleen te zorgen dat je deze klaar zet. Jouw publiek kiest zelf wanneer ze kijken.

Makkelijk je eigen sessie aanmaken.

Certificering van jouw deelnemers

ShowTime geeft je de mogelijkheid certificaten te ontwikkelen voor deelnemers aan jouw trainingen. Met behulp van een test die ze kunnen afleggen aan het eind van de training is het zelfs mogelijk om een certificaat uit te geven alleen als de test voldoende is afgerond.

Geld verdienen met jouw trainingen

Trainingen zijn niet gratis. Jouw kennis is waardevol en daarmee jouw trainingen ook. Bedenk dus vooraf wat jouw training waard is voor jouw publiek. Met Showtime kun je ook gemakkelijk geld vragen voor een training. Je kunt tijdens de registratie direct een betaalpagina tonen om af te rekenen.

Betalen kan via :

Weet je niet waar te beginnen?

Dat is geen probleem. Wij helpen je graag op weg. Met een paar klikken heb je je eigen proefaccount en kun je Showtime gratis uitproberen. Wil je iets meer mogelijkheden dan hebben we een hele set hulpmiddelen die je kunt gebruiken om jouw eigen trainingen in te richten.

Wij helpen je graag verder.

Artikelen over online trainingen
Zeven reden waarom jouw trainingen niet afgemaakt worden.
Online trainingen ontwikkelen
Online training ondersteuning

Het geven van trainingen kan intensief zijn. Je moet je concentreren op jouw les materiaal. De boodschap moet goed overkomen, zeker als je dit niet vaak doet schiet het algemene overzicht er nog wel eens bij in.
Wij kunnen je helpen door de technische en administratieve zaken uit handen te nemen tijdens jouw online training. Wij zorgen ervoor dat jij je alleen hoeft te focussen op het brengen van jouw boodschap door jouw online training te regiseren.
Vragen die worden gesteld, problemen met techniek en andere zaken zullen via ons lopen. Wij zorgen voor een eerste filter in de vragen die worden opgeroepen. Zo komen alleen vragen bij jou terecht in volgorde en op een overzichtelijk scherm zodat je niet hoeft terug te zoeken.
Maar ook als er technische problemen zijn bij jou publiek gaan wij hier mee aan de slag. Jij kunt dan gewoon door gaan met jouw training. Wij ontzorgen je zoveel mogelijk.
Wil je onze hulp bij jouw online training. Mail ons dan op hallo@zkracht.nl we kunnen dan samen bekijken hoe we jouw training optimaal gaan vormgeven.

Wij helpen jouw implementatie

Wij zijn er als je ons nodig hebt. Je bent zelf aan de slag met Zoho One en schakelt ons bij wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld als je er niet uitkomt hoe je eigen velden kunt toevoegen of om meer inzicht te krijgen in de best practises.
Hulp op afstand doen wij op basis van strippenkaarten. Dit zijn uren die je vooraf kunt inkopen en die je per kwartier kunt opnemen. Voor vragen of directe opdrachten kun je ons inzetten. Strippenkaarten schaf je vooraf aan en daarom krijg jij ook korting op ons uurtarief. Er zijn al strippenkaarten vanaf 5 uur.
Maar dat is niet alles. Met onze strippenkaarten maak je ook gratis gebruik van alle voordelen die onze klanten krijgen namelijk:

Toegang tot onze kennisbank met makkelijk handleidingen en instructievideos
Toegang tot onze klanten webinars waar we extra verdieping opzoeken in jouw werkprocessen