Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Diensten

Multichannel CRM systeem

Betrek prospects, automatiseer uw verkoop, sluit meer deals

Helpdesk die weet wat nodig is

Een helpdesk die midden in jouw bedrijf staat, voor heldere processen, productieve medewerkers en tevreden klanten.

Onze expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Zoho, kent deze softwareoplossing weinig geheimen meer voor ons. We weten uit ervaring dat meer dan 95% van de gewenste functionaliteiten in een bedrijf rond het klantproces door de applicaties van Zoho geboden wordt. Daarom zijn wij jouw partner waar het gaat om deze oplossing.

Z.kracht levert applicaties die voor je werken!

Uitgangspunt is jouw klantproces: hoe ziet dat er nu uit en hoe verhoudt zich dat in een veranderende maatschappij. Ben je als organisatie al digitaal in het onderhouden van je klantrelatie of moet je de eerste stappen nog zetten? Waar liggen de pijnpunten? Is jouw organisatie klaar voor zowel een digitale als een persoonlijke aanpak?

Waarom wij voor Zoho kiezen

40+ applicaties

Zoho heeft voor elk bedrijfsproces een passende oplossing. Met meer dan 40 applicaties kunt u een uw hele bedrijf op Zoho laten draaien. Van verkoop tot financiën en van het aannemen van personeel tot samenwerken.

6000+ medewerkers

Door gebruik te maken van Zoho kunt u rekenen op de inzet van het Zoho team. Met bijna 6.000 medewerkers wereldwijd weet u zeker dat uw applicaties voor u blijven werken.

40 miljoen+ gebruikers

Al meer dan 40 miljoen gebruikers (en groeiend) gingen u voor. De meeste gebruikers zijn ooit begonnen met Zoho CRM en maken nu al gebruik van meerdere van de applicaties op het Zoho platform.

"Global company, local reach"

Onder het moto “global company, local reach” biedt Zoho haar klanten een ongekend pakket aan applicaties. Meer dan 45 applicaties zijn inmiddels beschikbaar en waar er geen oplossing is, biedt Z.kracht de mogelijkheid een eigen applicatie te koppelen aan Zoho. Wij zijn er dan ook trots op Zoho partner te zijn.

CRM Plus

Eén suite voor, verkoop, marketing
en helpdesk

Workplace

Email, agenda, samenwerken
en document beheer

Finance Plus

Boekhouding, facturatie
en voorraadbeheer

IT management

IT beheer, Helpdesk
en automatische waarschuwingen

Wat wij doen voor jou

Wij helpen u met de implementatie van uw Zoho applicaties. Dit kan op twee manieren. Zoho is gemakkelijk in te stellen dus dat kun je vaak zelf doen. Wij kunnen je helpen door de processen na te kijken.

Of wij nemen alle zorgen uit handen en stellen alles voor u in zodat u direct van start kan.