Met ons de concurrentie voor blijven!

Benieuwd hoe we jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst?

Onze expertise

Wij maken het voor MKB-ers begrijpelijk en inzichtelijk waar zij op dit moment staan op het gebied van automasering en laten zien hoe zij stappen kunnen nemen om hun werkprocessen slimmer, sneller en schaalbaar te maken. Stap voor stap laten wij zien hoe dit kan. Onze klanten zien we hierdoor letterlijk en figuurlijk groeien.

Jouw klanten optimaal in beeld brengen

Stap voor stap naar jouw optimale oplossing

De cloudoplossing voor jouw hele bedrijf

Jouw eigen low-code applicatie

Zoho is ook slim

De combinatie van de Zoho Workspace en de 40 verschillende applicaties zorgt ervoor dat ondernemers hun werkpocessen slim kunnen inrichten. De slimme koppelingen zorgen voor een optimale samenwerking tussen de verschillende applicaties, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf

Zoho is ook snel

Bij Zoho geen lange en moeilijke implementatieprocessen, maar direct aan de slag. Snel en efficiënt. Nooit meer data dubbel invoeren en nooit meer informatie verspreid moeten zoeken over verschillende systemen. En over echte snelheid gesproken: ben je vandaag overtuigd? Dan kun je al binnen 12 uur aan de slag met jouw eigen Zoho inrichting.

Zoho is heel schaalbaar

Door de verschillende appilcaties is Zoho als systeem in staat om echt met je mee te groeien. Op jouw manier en in jouw tempo. Wil je beginnen met de basics dan kan dat en zoek je naar één oplossing voor al je werkprocessen? Ook dan is Zoho de perfecte oplossing.

Hierom kiezen wij voor

Iedereen zijn eigen oplossing

Wij weten dat het vervelend is afhankelijk te zijn van anderen om jouw bedrijf te runnen. Daarom werken wij altijd met zelfstandige oplossingen. Het moet niet zo zijn dat je afhankelijk bent van ons om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom werken we graag met je (op de achtergrond). Dit doen we op de manier die jij prettig vindt.

Met onze pakket oplossingen

Elke Zoho applicatie kan door ons worden ingericht of door jou zelf ingericht. Wij zetten graag onze expertise in om jou verder te helpen. Dit doen we door jouw stap voor stap jouw Zoho applicatie helemaal naar je hand te zetten.

Met onze on-call strippenkaart

Soms wil je gewoon zelf aan de slag. Dat is heel goed mogelijk met de Zoho oplossing. Standaard is deze applicatie zo ingericht dat ieder bedrijf direct aan de slag kan. Maar voor die kleine aanpassingen die je als bedrijf nog wenst of waar je onze expertise kunt gebruiken kun je bij ons gewoon uren vooraf inkopen. Zo staan we direct voor je klaar.

Van begin tot eind jouw werkproces ingericht

Het is ook geen probleem voor ons om vooraf een plan van aanpak te maken en direct alles uit te werken zodat je zonder moeite en hobbels een Zoho installatie hebt die bij jouw bedrijf past, aansluit en waar je meteen alle vruchten van kunt plukken.