Een I.M.P.A.C.T. vol CRM systeem voor jouw organisatie

Een CRM moet onderdeel worden van jouw verkoopteam. Daarom zijn wij samen gaan werken met Improvement Profs om samen met hen een CRM systeem te maken dat past in jullie verkooporganisatie.

Een CRM dat voor jou werkt.

Zoho CRM is helemaal aan te passen aan jouw organisatie. Door jouw producten, verkoopstrategie en doelen in de core van het CRM systeem te plaatsen gaat het CRM systeem voor jou werken.

Met Zoho CRM is het mogelijk om overal ter wereld te werken. Of je nu op laptop, tablet of smartphone wilt werken. Voor elk apparaat is er een goede gebruikerservaring gemaakt. Om jouw verkooporganisatie altijd de beste informatie te bieden, zodat er geen klant verloren gaat.

Sales training en -trajecten

In de salestrainingen van Improvement Profs staat centraal hoe klanten komen tot hun koopbesluit. Wie een goede analyse weet te maken waar de klant zich in zijn beslisproces bevindt èn de juiste strategieën paraat heeft, vergroot de kans op succes aanmerkelijk.

Met een volledig op maat gemaakt traject, ondersteunen wij het verkoopteam om te komen tot excellente resultaten. Om hier te komen kun je denken aan vaardigheidstrainingen(en), formuleren van salesdoelstellingen en verkoopvergaderingen die echt iets opleveren.

De kracht van Salestrainingen met een ondersteunend CRM systeem

Het belangrijkst is dat jouw verkopers effectief en efficiënt kunnen werken. Om te zorgen dat zij voor elke taak zijn voorbereid is een sales training of -traject uiteraard een goede oplossing. Maar wat wij je aanbieden is niet alleen de training van jouw medewerkers maar ook de structuur en tools die nodig zijn om de training in praktijk te brengen.

Vaardigheden

Effectieve verkopers zijn goed in het overtuigen van prospects en klanten dat jou oplossing de beste oplossing is. Met de trainingen van Improvement Profs worden de al bestaande vaardigheden aangescherpt (en misschien leert iemand iets nieuws)

Kennis

Om effectief te verkopen moet er kennis worden vergaard. De salestrainingen helpen erbij om deze kennis op te doen. Of dit nu gaat over het product of dienst dat wordt verkocht of dat het gaat om kennis over doelgroepen en klanten.

Structuur

Structuur zorgt ervoor dat een verkoper altijd weet wat er speelt en kan inspelen op de kansen die er zijn. Door de naadloze implementatie van het CRM met de salestrainingen wordt automatisch de juiste structuur en verslaglegging toegevoegd op het moment dat het telt voor jou verkopers.

Hoe gaan we jou verkooporganisatie helpen?

De verkooptechniek die Improvement Profs gebruikt is helemaal ingericht op het I.M.P.A.C.T. model. Dit model is ontwikkeld om alle fasen van een koopbesluit te omvatten. Op die manier komt er structuur in het verkoopproces waarmee precies duidelijk is wat de volgende stap is voor jou klant.

Omdat wij een intensieve samenwerking zijn aangegaan hebben wij ook het CRM model hierop ingericht. Zo wordt de belangrijkste tool van jouw verkopers ook ondersteunend aan de learnings uit de salestrainingen van Improvement Profs. Een CRM systeem dat je precies kan vertellen wat de volgende stap moet worden en hoe je dit moet gaan aanpakken is de meest ideale manier van werken.

Een verkoper verkoopt, een professional laat de klant kopen!

Wil je meer weten?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over ons CRM met IMPACT. Wij helpen je graag.