Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Werkwijze

Onze werkwijze

Het optimaliseren van jouw bedrijfsproces met behulp van Zoho wordt projectmatig aangepakt. We onderscheiden hierin 3 fasen, die we kort achter elkaar doorlopen om zo snel “live” te gaan.

Hierbij maken we gebruik van onze kennis die we bij eerdere implementaties hebben opgedaan. Denk ook aan de gebruikersadoptie als belangrijke succesfactor tijdens en na de implementatie van Zoho. Hiervoor worden de gebruikers gedurende het proces meegenomen en getraind, zodat er ook meteen actief gewerkt gaat worden met de applicaties.

Analyse

Voorbereiding is alles. Daarom gaan we eerst met je in gesprek om het proces helemaal in kaart te brengen. Vanuit de kennis die we hier uit krijgen zetten we eerst alles rondom uw proces in kaart. Dat doen we door flow charts te maken en zo te zien waar we het proces kunnen optimaliseren en automatiseren.

Implementatie

Implementeren van deze optimaliseringen gaan we de applicaties instellen en naar wens inrichten. Zo kunnen we meteen beginnen met het besparen van tijd. We weten immers waar de knelpunten zaten.

Beheer

Wij weten uit ervaring dat na het inrichten van het ene proces onze klanten steeds verder willen gaan. Dat kan, met flexibele systemen en goed beheer kun je na de grote stap in heel veel kleine stappen de processen nog meer optimaliseren..

Beheer, onderhoud en aanpassingen

Ook na de ingebruikname van de applicaties staan we naast jou. Is iedereen tevreden? Zijn er nog openstaande issues? Worden er zaken anders ingevuld dan was afgesproken? Onze supportafdeling staat voor je klaar. En heb je misschien een idee om je business een nog betere impuls te geven? We denken graag met je mee in de mogelijkheden die er volop zijn.

Enthousiast! ga meteen aan de slag

Overtuigd geraakt van de mogelijkheden die Zoho te bieden heeft maar liever eerst zelf aan de slag? Dat kan, geen enkel probleem. Meld je via het contactformulier / de website van Z.kracht en start met de implementatie. Natuurlijk staan we je met raad en daad terzijde. Jij bepaalt het tempo, wij komen op het moment wanneer jij dat wenst of als de implementatie klaar is. Samen lopen we dan jouw oplossing door om te zien of er verbeterpunten zijn.

Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Wil je dat wij je altijd kunnen helpen met Zoho. Gebruik onze partner tag : ZKRACHT

Op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte van alle belangrijke informatie over de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.

Copyright © 2019 - Z.kracht all rights reserved