Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Over ons

Wij zijn Z.kracht

Wij zijn Z.kracht. En wij richten ons op applicaties die voor jou werken. Hierbij geloven we dat de klantrelatie van de toekomst zowel een digitale als een menselijke relatie is. Om dit te bereiken moet je als organisatie persoonlijk en relevant zijn.  Door de juiste technologie in te zetten helpen wij bedrijven hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Ervaring

Opgericht in 2018 zijn wij een jong bedrijf. Maar dan wel met meer dan voldoende ervaring in het bedrijfsleven. Zo hebben de oprichters ervaring opgedaan in multinationals (Ahold, Fiat, Heineken, Dell) als in het midden- en kleinbedrijf (Autotaalglas, Sacha, Axell, Modint, HSPro). Dit in diverse rollen en met verschillende verantwoordelijkheden.

experience
passion

Passie voor ons vakgebied

Met meer dan 10 jaar ervaring in Zoho en ruim 20 jaar in de automatisering zijn de professionals van Z.kracht jouw aanspreekpartner voor applicaties. En dat doen we met meer dan alleen inzet: we zijn gepassioneerd waar het gaat om de mogelijkheden die Zoho uw bedrijfsprocessen biedt. Daag ons uit een neem contact met ons op.

Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Wil je dat wij je altijd kunnen helpen met Zoho. Gebruik onze partner tag : ZKRACHT

Op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte van alle belangrijke informatie over de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.

Copyright © 2019 - Z.kracht all rights reserved