Applicaties die voor je werken!

Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Herkenbaar?

Iedereen die in hokjes (samen) werkt

Je kent het wel: je wilt wel samenwerken, maar de muurtjes tussen de afdelingen in je bedrijf zijn moeilijk te slechten. Het lijkt wel of iedereen zijn eigen ding doet

Daar hebben wij een oplossing voor!

Met de Zoho workplace apps is samenwerken geen probleem meer. Door de vele mogelijkheden die het pakket biedt wordt het voor uw medewerkers een uitdaging om uit hun hokjes te komen. Zoho Workplace biedt ruimte aan alles wat uw bedrijf nodig heeft wanneer het gaat om samenwerking.

E-mail, contacten en agenda's

Het begint altijd bij e-mail het delen van contacten en het synchroniseren van agenda’s hier voorziet Zoho Workplace in en gaat zelfs verder met Streams zodat CC en BCC niet meer nodig zijn.

Cliq & Connect

Met connect is uw hele organisatie met elkaar verbonden. Hier kan iedereen vertellen waar ze mee bezig zijn en kunnen vragen worden gesteld. Met Cliq is overleggen instant

Workdrive

Samenwerken in bestanden real-time en zonder haperingen. Met dat uitgebreide office applicaties Writer, Sheets en Show is elk document te maken en de lezen.

Met de handige apps is het altijd beschikbaar

Met handige mobiele applicaties voor alles informatie in je workplace is samenwerken onderweg heel gemakkelijk geworden. Alleen een internet verbinding volstaat. Daarmee is je hele kantoor in je broekzak. Van Connect tot Email alles heeft zijn eigen applicatie. Informatie is daarmee altijd bereikbaar.

Wat wij doen voor jou

Wij helpen u met de implementatie van uw Zoho applicaties. Dit kan op twee manieren. Zoho is gemakkelijk in te stellen dus dat kun je vaak zelf doen. Wij kunnen je helpen door de processen na te kijken.

Of wij nemen alle zorgen uit handen en stellen alles voor u in zodat u direct van start kan.

Aresstraat 13-065048 CD Tilburg

Wil je dat wij je altijd kunnen helpen met Zoho. Gebruik onze partner tag : ZKRACHT

Op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte van alle belangrijke informatie over de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.

Copyright © 2019 - Z.kracht all rights reserved